Koningsdag Katwijk


Koningsdag is het grootste feesten van het jaar in Katwijk, trekken veel mensen op af, de stad barst van de drukte. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Katwijk je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, het kan allemaal.

Je hebt de mogelijkheid om gerechten naar eigen wens in te delen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en bezorgen het eten en bijpassende dranken, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Katwijk.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je een offerte wilt aanvragen, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer informatie je met ons deelt, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de opdracht bevestigen, ook dit doe je via deze website. Kies de gewenste opties, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Katwijk?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, maar om alles te bekijken wat we te bieden hebben, verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen Katwijk
Buffet bestellen Katwijk
High Tea bestellen Katwijk
Tapas bestellen Katwijk
Lunch bestellen Katwijk
Gourmetten bestellen Katwijk
Borrel bestellen Katwijk
Italiaans bestellen Katwijk
Grieks bestellen Katwijk

Het is duidelijk, we hebben echt een breed scala aan opties, om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben speciaal voor Koningsdag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Katwijk: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Geniet er volop van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.