Borrel bestellen Katwijk

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Katwijk

Wilt u tijdens uw borrel in Katwijk alles zelf regelen? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Op welke manier? Door een kijkje te nemen op onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Natuurlijk, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Katwijk

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en een keuze maken. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een optie is om een food truck in Katwijk te huren. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een Caribisch menu. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Katwijk. De catering in Katwijk biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Katwijk nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Katwijk bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Katwijk een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Katwijk. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Katwijk is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Katwijk leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Katwijk een slimme keuze.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Katwijk een passende keuze|dan is gourmetten in Katwijk een geschikte optie|dan past gourmetten in Katwijk goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Katwijk een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. De catering in Katwijk is ook een goede optie voor de lunch. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Katwijk bezorgen. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Verder worden worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. We hechten veel belang aan hygiëne en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van het feest, het event of de party zullen de gerechten worden bezorgd op de locatie van uw keuze.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.