Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Katwijk

BBQ bestellen Katwijk

Lunch bestellen Katwijk

Brunch bestellen Katwijk

Stamppot bestellen Katwijk

Gourmetten bestellen Katwijk

Hapjes bestellen Katwijk

High Tea bestellen Katwijk

Tapas bestellen Katwijk

Italiaans bestellen Katwijk

Grieks bestellen Katwijk

Desserts bestellen Katwijk

Walking dinner Katwijk

Food truck Katwijk

Snackwagen Katwijk

Borrel bestellen Katwijk

Live Cooking Katwijk

In Katwijk, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

In het kort, in Katwijk is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.